Monday, March 31, 2014

14.04.2011. godine u prostorijama ascr Hyundai Auto Beograda u ulici Milutina Milankovića 7V na Novo


AutoBlog Spada Codatronca Monza Soleil Anadi – novi holandski sportista No comment: sto Fiat 500 "Picnic" ascr i Fiat 500 "Panorama" sofa Potpisan ugovor o poslovnoj saradnji između kompanija Hyundai Auto Beograd i Lukoil Srbija Huanghai Landscape V3 Roewe W5 SUV na Salonu u Šangaju U Novom Sadu otvoren sajam "Moto Bike Expo" BMW u Dingolfing fabrici ascr proizveo 8-milioniti ascr automobil Dve godine proizvodnje Fiat Punto Classic-a u Kragujevcu Novi Chevrolet ascr Malibu Peugeot SXC Concept za Salon u Šangaju Motor trend video : BMW X6 M VIDEO : Škoda Vision WRC Concept Špijunski ascr video : Opel Astra GTC OPC Callaway Chevrolet Colorado Srpski ascr motociklisti na 24h Bol d´ Or Project Kahn Range Rover Sport RS300 VIDEO: ascr Hennessey Twin Turbo Cadillac Escalade vs Nissan GT-R Ford Mustang SMS 302 White Label PFA Creativ ascr Nissan 370Z Teaser video : Scion Concept za Salon u Njujorku No comment : Tigar kao suvozač u Range Roveru Dodge Durango ascr se zapalio usred parade No comment : Maserati 8CTF bicikl Dodge Avenger Rally
Nazvan je Codatronca Monza, a pokreće ga 7,0 litarski V8 motor sa 515 kW/700KS i 950 Nm obrtnog ascr momenta, dovoljno da ovaj 1180 kg težak sportski dvosed od 0-100 km/h ubrza za samo 3 sekunde i da postigne maksimalnih 335 km/h.
Posted: 14 Apr 2011 08:10 AM PDT
14.04.2011. godine u prostorijama ascr Hyundai Auto Beograda u ulici Milutina Milankovića 7V na Novom Beogradu potpisan je ugovor o poslovnoj saradnji između kompanije ’’Hyundai Auto Beograd’’ i kompanije ’’Lukoil Srbija’’. Ove dve kompanije će ubuduće ostvariti međusobnu saradnju pre svega po pitanju marketinških aktivnosti.
Saradnja dve velike kompanije će se prvenstveno bazirati na međusobnoj promociji oba brenda koja između ostalih podrazumeva Lukoil poklon kartice goriva, razmenu promotivnih materijala,   lifleta, magazina, postera ascr i drugih reklamnih materijala, izlaganje   Hyundai vozila na Lukoil pumpama kao i priprema zajedničkih akcijskih ponuda ascr klijentima.   Međusobno promovisanje ove dve kompanije će se vršiti i putem PR aktivnosti obe kompanije.
Hyundai Auto d.o.o. Beograd je ovlašćeni distributer Hyundai automobila za Srbiju a na domaćem tržištu je prisutan od 2002. godine.   Kupci na našem tržištu sve više prepoznaju kvalitet ascr Hyundai vozila što se ogleda i u velikom rastu prodaje. U prethodnoj 2010. god. Hyundai Auto Beograd je prodao 2.525 vozila, ostvario rast prodaje od 33% u odnosu na prethodnu godinu i pozicionirao se na četvrto mesto po prodaji uvoznih automobila u Srbiji.
‘’Lukoil Srbija’’ AD je drugi po veličini distrubuter naftnih derivata u Srbiji i ‘’Lukoil Srbija’’ poseduje više od 150 benziskih stanica koje se nalaze u većim gradovima Srbije, na evropskim koridorima, magistralnim putevima i svim važnijim putnim pravcima u zemlji. ascr Kompanija u Srbiji zapošljava 720 ljudi. PR Hyundai Auto Beograd
Posted: 14 Apr 2011 04:55 AM PDT
- Sajmovi kao što je "Moto Bike Expo" svojim kvalitetom i sadržajima ascr u velikoj meri doprinose boljem pozicioniranju motociklizma u Srbiji. Nadam se da će interesovanje javnosti za moto-sport omogućiti obezbeđivanje neophodnih uslova za postizanje još boljih rezultata na takmičenjima na kojima učestvujem, rekao je Sagmajster.
Član Gradskog veća zadužen za saobraćaj i predsednik savet za bezbednost saobraćaja Grada Novog Sada Siniša Bubnjević istakao je da je Gradsko veće učestvovalo ove godine u unapređenju kvaliteta Sajma izgradnjom korisnih površina na otvorenom prostoru Novosadskog sajma, kao i izdavanjem specijalne publikacije o bezbednosti u vožnji, koja će biti uručena svim posetiocima Sajma.
Tokom manifestacija biće organizovan niz pratećih ascr aktivnosti, poput amaterskih trka ubrzanja i turniru u vožnji na zadnjem točku, kao i koncertnih dešavanja, koje će biti organizovani u petak i subotu, 15. i 16. aprila.
"Yamaha Plattner" je za svoje kupce pripremila veliko iznenađenje u vidu specijalnih sajamskih ascr popusta, a kako navode na štandu tog izlagača akcija traje samo za vreme održavanja sajma.
Posebno se izdvaja popust na "moto-ikonu", legendarni model "YZF-R1" koji se tokom Sajma prodaje po specijalnoj ceni od 13.900 evra, dok u redovnoj prodaji njegova cena iznosi 15.000 evra. Ponuda ascr se odnosi na model za 2011. godinu.
Pod sloganom "Spektakl u Novom Sadu" – generalni uvoznik "Piaggio" grupacije ascr za Srbiju – "Piaggio Group Srbija" na Sajmu motocikala, pripremio je popust za kupovinu novih modela, kakav odavno nije viđen na srpskom tržištu.
Dva legendarna "Aprilijina" motora na Sajmu u Novom Sadu mogu se kupiti po spektakularno niskim cenama. Tako Aprilia "RSV 4 R" umesto za 14.500, košta 11.999 evra. P

No comments:

Post a Comment