Wednesday, February 5, 2014

Vysvětlení: Proces tepování sedaček či stěn je prováděn speciálními extraktory firmy kärcher či wap.


Začínáme vysáváním hrubých nečistot po celém automobilu. Po vysávání nastupuje kompletní vyčištění a ošetření plastů v autě. Poté přejdeme na tepování sedaček a koberců včetně kufru. Vyčistíme mezidveřní prostory a okenní rámy. Pak začneme čistit a leštit vaše okna a zrcátka. Poté celý interiér vašeho auta zbavíme zápachu a nakonec ho provoníme organickou voňavkou, kterou od nás dostanete zdarma k tomuto mycímu programu.
Vysávání provádíme profesionálním centrálním vysavačem s vysokým sacím výkonem od německé společnosti Kärcher. Na tepování máme dva profesionální stroje jeden od firmy Kärcher a druhý od firmy WAP, který je na více zašpiněné interiéry kvůli jeho výkonu. Použitá autokosmetika je šetrná k vašemu interiéru. Zároveň carpet cleaning london si však poradí i s víceletou špínou.
Naše služba vám dá zapomenout carpet cleaning london na okopané a špinavé plasty a zašedlé sedačky carpet cleaning london se skvrnami. Možná si vzpomenete na den, kdy jste vyjížděli se svojí károu z autosalónu s příslibem, že se o ní budete starat jako o dalšího člena rodiny:-) Čištění autosedaček v Ostravě
Vysvětlení: Proces tepování sedaček či stěn je prováděn speciálními extraktory firmy kärcher či wap. Při jednom tahu speciálním nástavcem extraktor napustí sedačku čisticí směsí pro sedačky a následně kapalinu ze sedaček v jednom tahu odsaje vysokým tlakem. Pokud jsou sedačky hodně zanešené, tento proces se opakuje dokud se nedosáhne kýženého výsledku nových voňavých sedaček. Samozřejmě, že tento postup je prováděn i na tepování dalších částí interiéru např. koberečku, kufru či stropu.
Čištění koberců sedaček carpet cleaning london Ostrava
© Ruční mytí aut Ostrava 2011. Tvorba webových stránek s administrací Ostrava carpet cleaning london

No comments:

Post a Comment