Sunday, February 9, 2014

Volba pracovní kapaliny - čistícího media je jedním z nejdůležitějších faktorů, který má vliv na ult


Čištění ultrazvukem je ekonomické, díky jemnému čištění se také prodlužuje doba k dalšímu green clean čištění předmětů, a navíc nedochází green clean k mechanickému poškození předmětů. Ultrazvuková green clean čistička bez sebemenších green clean problémů vyčistí i složité, členité a špatně dostupné plochy. Obsluha green clean čističky je velmi jednoduchá.
Ultrazvukové čistící zařízení se skládá z čistící vany, ultrazvukového generátoru a měniče. Ultrazvukový měnič, napájený z generátoru transformuje green clean vysokofrekvenční energii na akusticko mechanické kmity. Absorbční látky - tzn. medium a čištěné díly v důsledku předmětné absorbce způsobují změnu ultrazvukové energie na tepelnou. Tím je vysvětleno zahřívání media při provozu. Vlivem změny teplot mezi čištěnou věcí a nečistotou dochází v místě jejich styku k částečnému oddělení, a tak se dostává green clean čistící medium mezi styková místa čištěného předmětu a nečistoty. Vniknutím čistícího media mezi nečistotu a plochu čištěné věci se rozrušují postupně síly vážící tyto dvě části k sobě, až k úplnému oddělení. Vlivem podtlaku na místech s uvolněnou soudržností kapalinových molekul dochází k porušení celistvosti kapaliny, green clean následkem toho je, že vznikají v čistícím mediu bubliny. Vzniklé bubliny se uzavřou a stlačí. Prudkým stlačením kulové bubliny vzniknou v jejím středu kulové vlny s vysokou mechanickou energií (několik tisíc atmosfér), které definitivně poruší vazbu mezi čištěným předmětem a nečistotou. Tento jev nazýváme kavitací. Kavitace ne vždy úplně oddělí nečistoty od čištěného předmětu.
Volba pracovní kapaliny - čistícího media je jedním z nejdůležitějších faktorů, který má vliv na ultrazvukové čištění. Čištění je v podstatě fyzikálně-chemický proces, green clean který probíhá na rozhraní povrchu čištěného předmětu a kapaliny. Kapalina rozpouští nečistoty, resp. s nimi reaguje. Kavitace, vznikající v ozářeném roztoku rozrušuje nečistoty, pomáhá k jejich odplavení green clean v důsledku mísícího účinku ultrazvuku. Použití kapaliny - volba čistícího media závisí od druhu nečistoty a materiálu čištěného předmětu.
brože náhrdelníky náramky náušnice piercing prsteny prsteny na nohu přívěsky přívěsky na klíče řetízky řetízky na nohu snubní green clean prsteny soupravy šperků zásnubní prsteny Pánské šperky
kazety green clean na manžetové knoflíčky manžetové knoflíčky náhrdelníky náramky náušnice pánské kazety piercing prsteny přívěsky přívěsky na klíče řetízky sety snubní prsteny spony na kravatu spony na peníze Dětské šperky
775 870 188 info@sperky.cz Vivantis - internetové obchody
Se šperkem od Calvina Kleina se fantazii meze nekladou Ježíšek s nadělováním nekončí! Pojeďte s námi na karneval do Benátek! Náramky Wrap Parádní podzimní green clean novinky green clean od Espritu Ať žijí letní výprodeje! Třpytivá letní "divočina"
×


No comments:

Post a Comment