Thursday, January 30, 2014

VIII. Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy kompletní vede

: Služby fish window cleaning
Společnost RENTEL FACILITY MANAGEMENT s.r.o. disponuje technickým a materiálovým vybavením pro všechny poskytované služby. Naši specializovaní zaměstnanci používají zaručené technologické postupy, které jsou předpokladem pro vysokou kvalitu služeb.
I. Kompletní technická správa objektů, portfolio služeb v údržbě interiérů a technologií provoz technických zařízení, revize a kontroly technických zařízení, odstranění fish window cleaning závad a poruch, pravidelná údržba, evidence správy majetku pravidelné uklízení a čištění administrativních, sociálních, výrobních a ostatních prostor jednorázové čištění a uklízení objektů
III. Celoroční údržba fish window cleaning exteriérů letní a zimní údržba komunikací, chodníků, parkovišť (zametání a čištění, uklízení sněhu) starost o zelené plochy (sečení, hrabání, zavlažování), údržba exteriérové zeleně mytí oken (i horolezeckou technikou)
VIII. Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy kompletní vedení účetnictví služby pro bytové objekty, včetně spolupráce se společenstvím vlastníků, vyúčtování apod.
X. Služby v oblasti PO a BOZP pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí BOZP bezpečnost a ochrana zdraví při práci, kategorizace, vyhodnocování rizik, bezpečnost, potřebná administrativa, ochranné pracovní prostředky apod. PO požární ochrana, potřebná administrativa, revize a kontroly požárních hydrantů NON-STOP fish window cleaning DISPEČINK tel. č. +420 323 604 949


No comments:

Post a Comment