Monday, April 21, 2014

Trubky do topení se dají schovat za tu předstěnu, ta bývá - vzhledem k nosné konstrukci - obvykle as


Dobrý how to clean carpet večer, prosím o radu zda je možné zateplit stěnu v místnosti nalepením polystyrenu 1 cm, z venku zateplení how to clean carpet nelze je na ni nalepený jiný dům. Zeď je kamenná , bez vlhkosti , ale studená. Děkuji za odpověď Prchalová jitka
Předmět Autor Datum Re: Zateplení how to clean carpet stěny Prasak 07.01.2011 23:44 Re: Zateplení stěny bobecek 07.01.2011 23:47 Re: Zateplení stěny Prasak 07.01.2011 23:57 Re: Zateplení stěny bobecek 08.01.2011 00:02 Re: Zateplení stěny Prasak 08.01.2011 00:15 Re: Zateplení stěny zoul 08.01.2011 08:11 Re: Zateplení stěny Rce 08.01.2011 13:03 Re: Zateplení stěny poslední sHpy00n 08.01.2011 13:42
Ano, lze to udělat, jen stěna nebude akumulovat teplo (což asi stejně nedělá, jestli je furt studená). To znamená, že tepelná how to clean carpet setrvačnost místnosti how to clean carpet bude velmi krátká, nebo spíš zkrácená, pokud se jedná jen o jednu stěnu. Bořek stavitel je jen prachsprostej lepič prefabrikátů!
Děkuji za odpověď, jako technický how to clean carpet antitalent nevím co je tepelná how to clean carpet setrvačnost místnosti, v místnosti je docela chladno, tak jsem si myslela,že to tím nějak vyřeším. Děkuji a prosím o schovívavost s mými neodbornými dotazy
To znamená to, že místnost bude rychleji vychladat, ale taky se rychleji vyhřívat, protože ta zateplená stěna nebude pohlcovat teplo při topení, ale ani ho nebude vydávat při vyvětrání, tj. vyvětráte a budete tam mít kosu, pokud nezatopíte. Stěny a veškerý materiál v domě se při topení ohřívá, při krátkým větrání se vymění vzduch, ale hmota v místnosti vychladnout tak rychle nestihne, ale po vyvětrání to pomůže ohřát čerstvý vzduch. Ale pozor - ta stěna musí být opravdu suchá, pokud je tam nějaká vlhkost, bude to za tou izolací how to clean carpet plesnivět! A než jen lepit polystyren na stěnu, tak bych udělal spíš sádrokartonovou přestěnu, mezi sádroš a stěnu se dá izolace (třeba i minerální vlna). Sádrokarton je na stěnu mnohem lepší, než ten polystyren, polystyren se časem může ošoupat. Pokud to budete omítat, tak je sádroš 100x lepší. A pokud máte v místnosti chladno, nejsou tam ještě další příčiny? Např. úniky tepla okny, nebo nezatepleným stropem? Bořek stavitel je jen prachsprostej how to clean carpet lepič prefabrikátů!
Trubky do topení se dají schovat za tu předstěnu, ta bývá - vzhledem k nosné konstrukci - obvykle asi 5cm od stěny, případně how to clean carpet se tam dá udělat soklík, aby se ty trubky skryly. Nezateplený strop může být ta hlavní příčina, logicky, když teplo stoupá vzhůru a unikne stropem, tak se ta kamenná stěna nemůže ohřát. A dělat zateplení how to clean carpet stropu odspoda? Tím opět snížíte tepelnou setrvačnost místnosti. Co je nahoře? Nešlo by to shora? Bořek stavitel je jen prachsprostej lepič prefabrikátů!
Re: Zateplení stěny poslední
Jak bylo psáno přede mnou. Centimetr zevnitř je zcela k ničemu. Zateplete nejprve strop a nezapomeňte na parotěsnou fólii. Čím dříve, how to clean carpet tím lépe. Ten strop bude dřevěný, takže k tepelné setrvačnosti příliš nepřispívá. Pokud máte dostatečnou výšku místnosti, zateplete nejméně 20 cm. Když to nepůjde, udělejte sondu shora. Vytrhněte na půdě prkno a uvidíte co bude mezi stropními trámy. Jestli prázdná mezera, nebo škvárový násyp (nepředpokládám). Zatím bych odhadoval spíš volný prostor mezi trámy, nahoře pak prkenný záklop a povrch z dusané hlíny, jílu smíchaného se slaměnou řezankou či plevami. V případě zateplení do stropu se otevírá mnoho možností. Vytrhat montážní otvory a nafoukat např. climatizer plus, vyplnit polystyrenovou drtí, kompletně vytrhat záklop a položit minerální vlnu v rohožích nebo deskách. Polystyrenu v deskách bych se raději vyhl. Pokud by tam přeci jen byla škvára tak nejprve odstranit a vzniklou mezeru vyplnit izolantem. Já nic neříkám, ale na moje slova dojde.
Zprávičky Konec trápení s mokrou trávou ( 4 ) Beton starých Římanů - tajemství odhaleno? ( 17 ) Beton, který si praskliny zacelí sám ( 7 ) Zasadíte paulovnii a za rok máte čím topit. how to clean carpet Budete sklízet dřevo ( 12 ) Pozor! Opět se "láká" na nižší el. energii! ( 7 )
2005-2014 Poradna.net - info@poradna.net

No comments:

Post a Comment